آموزشی, تجهیزات زیبایی

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن ؟ عوارض کرایولیپولیز کمتره یا کرایو؟ تفاوت کرایولیپولیز با کویتیشن در چیست؟ هزینه ی کدام کمتر است کرایو یا آر اف کویتیشن؟ لاغری با کدام روش ایمن تر است کرایو یا کویتیشن؟ اگر شما هم به فکر روشی برای لاغری یا خرید دستگاهی برای کلینیک و سالن زیبایی خود هستید اما تفاوت های کرایولیپولیز با دستگاه آر اف کویتیشن را نمی دانید مطالعه ی این مقاله از امورفیا را از دست ندهید.

لاغری موضعی با دستگاه

خوشبختانه امروزه روش های مختلفی برای کاهش وزن و لاغری موضعی وجود داشته و برای همین هم افرادی که به دنبال روشی کم خطر و مناسب برای حذف چربی های زائد هستند استفاده از دستگاه های زیبایی به دلیل کم تهاجم بودن این روش را ترجیج می دهند در بین تعداد زیاد دستگاه های زیبایی، کرایولیپولیز و آر اف کویتیشن از جمله بهترین دستگاه های لاغری هستند که ما در ادامه به معرفی این دو روش و تفاوت های آن ها خواهیم پرداخت.

👈 بطور کلی لازم است بدانید که کویتیشن برای آن دسته از افرادی که اضافه وزن در بخش های مختلف بدن دارند مناسب است و کرایولیپولیز نیز برای آن دسته از افرادی که نتوانستند با ورزش و رژیم غذایی مناسب لاغر شوند انتخاب خوبی خواهد بود.

كرايوليپوليز چيست؟

دستگاه کرایولیپولیز (CoolSculpting) یکی از بهترین روش های حذف چربی های موضعی بدن است، این روش برای آن دسته از چربی ها که مقاوم هستند و نمی توان آن ها را با ورزش و رژیم حذف کرد مناسب است.

در واقع سرما درمانی یا کرایو روشی کاملا ایمن و سرپایی برای لاغری به حساب می آید، در این روش سلول های چربی در اثر سرما و انجماد دچار مرگ سلولی شده و بعد از گذشت 1 تا 4 ماه به تدریج از بدن دفع خواهند شد.

از دستگاه کرایولیپولیز برای بخش های مختلف بدن مانند پهلو، شکم، باسن، داخل ران، سر معده، پشت کمر، زیر باسن، ران، مچ پا و بازوها استفاده می شود.

ایمن بودن، عدم نیاز به عمل جراحی، نداشتن دوره ی نقاهت، نداشتن محدودیت سنی، حذف چربی ها به صورت دائمی از جمله مزیت های روش کرایولیپولیز و درمان طولانی، نیاز به بیش از یک جلسه درمان و صاف و یکدست نبودن پوست بعد از درمان از جمله معایب این روش است.

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن

آر اف کویتیشن چیست؟

کویتیشن یکی دیگر از روش های زیبایی و حذف و تخریب چربی ها بوده که غیرتهاجمی است و از طریق امواج اولتراسونیک قادر به حذف سلول های چربی، کانتورینگ و فرم دهی به بدن می باشد.

درمان آسان، ایمنی بالا، نتیجه ی سریع از جمله مزیت های دستگاه آر اف کویتیشن و نیاز به رژیم غذایی مناسب در کنار درمان، خارش و حساسیت های پوستی مهمترین معایب این روش درمانی است.

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن

کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن

حال که با فناوری هر دو روش آشنا شده اید بهتر است به پاسخ این سوال بپردازیم که کرایولیپولیز بهتر است یا ار اف. در واقع همانطور که پیش تر اشاره کردیم در کویتیشن از طریق امواج صوتی با فرکانس پایین حذف چربی ها انجام شده اما در کرایو انجماد چربی رخ داده و حذف چربی ها از طریق خنک کردن سلول های چربی انجام خواهد شد. در ادامه به تفاوت های این دو دستگاه زیبایی پرداخته ایم:

  • ☑ ایمنی آر اف کوتیشین نسبت به کرایو بالاتر بوده و این روش ایمن تر است.
  • ☑ دستگاه آر اف کویتیشن برای سلامت و بهبود وضعیت سلامتی مفید تر است.
  • ☑ استفاده از دستگاه کویتیشن نسبت به کرایولیپولیز نتایج فوری و سریع تری خواهد داشت.
  • ☑ احتمال ایجاد سوختگی های ناشی از سرما در کرایولیپولیز وجود خواهد داشت.
  • ☑ اگر به دنبال کاهش سایز هستید تکنولوژی کرایو نسبت به کویتیشن برای شما مناسب تر است.
  • ☑ از دستگاه کرایولیپولیز به جهت حذف و از بین بردن چربی های سخت و مقاوم استفاده می شود.
  • ☑ از نظر ماندگاری، نمیتوان بازه ی مشخصی را عنوان کرد چرا که رعایت یکسری موارد مانند رژیم غذایی سالم و تحرک، در ماندگاری این روش های لاغری موثر می باشد.
  • ☑ از دیگر تفاوت های مهم این دو دستگاه هزینه ی انجام این روش های لاغری است که می توان گفت آر اف کویتیشن در مقایسه با کرایو هزینه ی کمتری خواهد داشت.

سخن آخر

از اینکه تا انتهای مقاله ی ” کرایولیپولیز بهتره یا کویتیشن ” با ما همراه بودید از شما سپاسگزاریم، همانطور که در این مقاله نیز اشاره کردیم دستگاه های لاغری RF و کرایو هر دو جزء روش های کاملا ایمن و غیرتهاجمی و بهترین جایگزین برای عمل لیپوساکشن می باشند و اصلی ترین تفاوت این دو روش در فناوری آنهاست که در کرایولیپولیز از دمای سرد و انجماد و در آر اف از امواج به منظور حذف چربی ها استفاده می شود، اما اینکه استفاده از کدام دستگاه برای شما مناسب تر است به ناحیه ی درمان و یکسری موارد دیگر بستگی داشته که قطعا پزشک متخصص در این زمینه به شما مشاوره خواهد داد، البته لازم است بدانید در برخی مواقع به جهت افزایش بازدهی از این 2 دستگاه به صورت ترکیبی نیز استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید