آموزشی, پوست, تجهیزات زیبایی

تفاوت هیدرودرم با میکرودرم

تفاوت هیدرودرم با میکرودرم

تفاوت هیدرودرم با میکرودرم چیست؟ هیدرودرم بهتره یا میکرودرم؟ هیدرودرم بخرم یا میکرودرم؟ فرق هیدرودرم با میکرودرم چیست؟ اگر شما هم با این سوالات مواجه شده و می خواهید پاسخ آن ها را بدانید به شما پیشنهاد می کنیم مطالعه ی این مقاله از امورفیا را از دست ندهید.

میکرودرم هیدرودرم چیست؟

داشتن پوستی شاداب و جوان یکی از مهمترین معیارهای زیبایی است که تمامی افراد به دنبال آن هستند، میکرودرم و هیدرودرم از جمله روش های پاکسازی و لایه برداری پوست است که به زیبایی پوست شما کمک زیادی می کند، در واقع لایه برداری با از بین بردن سلول های مرده ی پوست شادابی، جوانی و شفافیت و روشنی را به پوست شما می بخشد.

در بین تمامی روش های لایه برداری پوست، میکرودرم و هیدرودرم از جمله محبوب ترین روش های کلینیکی به جهت لایه برداری پوست می باشد که با وجود کارایی و عملکرد یکسان دارای تفاوت هایی هستند، و اگر شما هم بین انتخاب این دو دستگاه دچار تردید شده اید بهتر است ابتدا با کاربرد و تفاوت های این دو روش زیبایی آشنا شده و بعد تصمیم بگیرید.

میکرودرمی چیست؟

میکرودرم ابریژن یکی از روش های موثر لایه برداری پوست به حساب می آید این روش درمانی غیرتهاجمی بوده و شخص هیچ گونه دردی احساس نخواهد کرد علاوه بر این ناحیه ی درمان با میکرودرم دچار هیچ گونه آسیبی نخواهد شد. این روش لایه برداری به صورت سطحی انجام می شود، در واقع میکرودرم ابریژن از طریق میکرو کریستال ها و با حذف لایه های مرده ی پوست موجب پاکسازی و روشنی پوست شما خواهد شد.

میکرودرم چگونه انجام میشود

میکرودرم به سادگی انجام می شود، در این روش باید مراجعه کننده صورت خود را به صورت کامل از لوازم آرایش پاک کرده و بر روی صندلی دراز بکشد، اپراتور با استفاده از دستگاه میکرودرمی و از طریق مکش و بدون نیاز به ماده ی بیهوشی پوست را لایه برداری خواهد کرد. میکرودرم برای انواع پوست از جمله پوست های حساس مناسب است.

میکرودرم پاکسازی پوست در آرایشگاه

از جمله اصلی ترین کاربردهای میکرودرم می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • میکرودرم زانو
  • میکرودرم قوزک پا
  • میکرودرم ضد جوش
  • میکرودرم ترک پوستی
  • میکرودرم ابریژن زیر بغل
  • میکرودرم لکه های صورت
  • میکرودرم جوش سرسیاه
  • میکرودرم برای جای جوش
  • میکرودرم برای سفیدی پوست
  • میکرودرم ابریژن برای لک صورت
  • میکرودرم ابریژن برای ترک پوستی

بطور کلی به جهت ترمیم پوست، رفع لکه های پوستی و کک و مک، جوانسازی پوست و رفع جای جوش از میکرودرم استفاده می شود.

روش انجام هیدرودرمی پوست

روش استفاده از هیدرودرم یا آبرسان پوست بسیار ساده می باشد، بطوریکه متخصص پوست با این دستگاه کلینیکی که دارای یک نازل دستی است محلول مورد نظر را به جهت رفع مشکلات پوستی و افزایش جریان خون به پوست مراجعه کننده وارد می کند. در واقع این دستگاه پروب های مختلفی دارد که از آن به جهت لایه برداری و جوانسازی استفاده می شود، هیدرودرم نیز روشی غیرتهاجمی بوده و از آن به منظور پاکسازی، لایه برداری، سم زدایی، آبرسانی، تولید کلاژن و سم زدایی پوست استفاده می شود.

5 تفاوت اصلی میکرودرم با هیدرودرم

همانطور که اشاره کردیم میکرودرم و هیدرودرم از جمله روش های زیبایی محبوب و پرطرفدار هستند که تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند، برای اینکه بدانید بهتر است میکرودرم یا هیدرودرم را انتخاب کنید لازم است با این تفاوت ها آشنا شوید، از جمله مهمترین فرق میکرودرم با هیدرودرم می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  1. عوارض جانبی

یکی از مهمترین تفاوت های میکرودرم و هیدرودرم شدت لایه برداری آن است، در حقیقت میکرودرم به اندازه ی هیدرودرم تهاجمی نبوده و به همین دلیل است که با هیدرودرم هیچ گونه دردی را احساس نکرده و عوارض جانبی آن بسیار کم است اما رایج ترین عارضه ی میکرودرم قرمزی پوست می باشد.

بطور کلی عوارض میکرودرم ابریژن در مقایسه با عوارض هیدرودرمی بیش تر است، به همین دلیل استفاده از میکرودرم برای افراد با پوست های حساس ممکن است موجب ایجاد لکه هایی شبیه به آفتاب سوختگی یا کبودی و خشکی پوست شود.

عوارض جانبی

  1. مدت درمان

از دیگر تفاوت های این دو روش زیبایی می توان به طول جلسات درمان اشاره کرد، در واقع مدت زمان درمان با میکرودرم یا هیدرودرم به شدت مشکل و ناحیه ی درمان بستگی دارد اما معمولا برای رسیدن به بهترین نتیجه با میکرودرم به 6 تا 10 جلسه درمان به فاصله ی هر 2 تا 6 هفته و برای هیدرودرم 2 تا 4 هفته یکبار نیاز خواهید داشت.

  1. مراقبت های بعد از میکرودرم هیدرودرمی

همانطور که اشاره کردیم اساس کار هر دو روش درمانی لایه برداری پوست می باشد به همین دلیل تفاوتی ندارد که هیدرودرم انجام داده اید یا میکرودرم به هر حال باید بعد از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کرده، مواد آرایشی استفاده نکنید و به میزان کافی آب بنوشید.

توجه داشته باشید که بهتر است میکرودرم یا هیدرودرم را با دیگر روش های زیبایی مانند تزریق ژل، بوتاکس و لیزر انجام ندهید.

مراقبت های بعد از میکرودرم هیدرودرمی

  1. نتیجه

نتایج حاصل از هیدرودرم یا میکرودرم به نوع پوست شما بستگی دارد اما بطور کلی میکرودرم نیاز به مدت زمان بیش تری داشته اما شما می توانید بعد استفاده از هیدرودرم نتایج سریع آن را مشاهده کنید.

  1. نوع پوست

هر کدام از این روش ها به جهت جوانسازی، لایه برداری، بازسازی و ترمیم پوست مناسب هستند و از آن ها می توان برای انواع پوست استفاده کرد، اما لازم است بدانید برای پوست های خشک و حساس هیدرودرم بهترین روش است. اگر پوستی چرب دارید بهتر است به سراغ میکرودرم ابریژن بروید چرا که نتایج بهتری به دست خواهید آورد. هیدرودرم برای مشکلات پوستی خفیف و میکرودرم برای افرادی که مشکلات پوستی شدیدی دارند توصیه می شود.

میکرودرم ابریژن بهتر است یا هیدرودرم ابریژن

حال که با ویژگی ها و تفاوت های میکرودرم و هیدرودرم آشنا شده اید، لازم است بدانید که بین این دو روش زیبایی، هیدرودرم برای افرادی که پوست های حساسی دارند مناسب تر است و انتخاب اینکه کدام روش درمانی بهتر است به مشکل شما و نظر متخصص بستگی خواهد داشت.

گاهی اوقات پزشک متخصص تشخیص می دهد که استفاده از میکرودرم برای آکنه و لکه های پوستی شما مناسب نیست یا لکه های پوستی شما خفیف نبوده و بهتر است از روش هیدرودرم برای شما استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید