آموزشی, تجهیزات زیبایی

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ

آیا میدانید تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چیست؟ آیا برای رفع مشکلات پوستی خود به دنبال یک روش مطمئن هستید؟ اگر میخواهید پاسخ این سوالات را بدانید تا انتهای این مقاله با امورفیا همراه باشید.

میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ

بطور کلی پوست انسان بر اثر عوامل مختلفی مانند افزایش سن، سبک زندگی، وراثت، بارداری، استرس و اضطراب دچار مشکلاتی می شود. بروز چین و چروک ها، تیرگی ها، خطوط پوست، لکه های پوستی از جمله مشکلاتی است که افراد زیادی با آن مواجه شده و از وجود آن ها ناراضی هستند به همین دلیل به دنبال روش های برای رفع این مشکلات می باشند.

بطور کلی امروزه روش های بسیاری وجود دارد که افراد را از عمل های سنگین جراحی نجات داده و میتواند تمامی مشکلات پوستی فرد را در سریع ترین زمان ممکن از بین ببرد. از جمله روش های زیبایی که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ می باشد. جالب است بدانید ماهیت و کاربرد این دو روش شبیه به یکدیگر بوده اما با هم تفاوت هایی نیز دارند.

به همین جهت بهتر است قبل از تصمیم به استفاده از این دو روش با تفاوت های آن دو آشنا شده و یک تصمیم هوشمندانه بگیرید.

مهمترین تفاوت های میکرونیدلینگ با مزونیدلینگ

از جمله مهمترین تفاوت های این دو روش زیبایی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • عملکرد

یکی از مهم ترین تفاوت های این دو روش زیبایی در عملکرد آن ها می باشد. در واقع در میکرونیدلینگ سوزن هایی نازک یا ضخیم را با عمق بسیار کم وارد پوست کرده تا با ایجاد زخم هایی کوچک، پوست شروع به تولید کلاژن و الاستین نماید.

اما در مزونیدلینگ سوزن های موجود بر روی دستگاه با نفوذ بین سلول های پوستی سرم، کوکتل و مواد مغذی را تزریق کرده و بدین طریق مشکلات پوستی را برطرف می کند.

عملکرد

  • کاربرد

از دیگر تفاوت های بین این دو روش زیبایی میتوان به کاربرد آن ها اشاره کرد، مهمترین کاربردهای میکرونیدلینگ عبارت است از افزایش شادابی پوست، رفع لکه های پوستی، درمان جای جوش، بهبود چین و چروک ها، افزایش درخشندگی و شادابی پوست، افزایش خاصیت ارتجاعی و رفع شلی پوست و درمان ترک های ناشی از تغییرات وزن یا بارداری.

کاربردهای مزونیدلینگ نیز شامل تقویت مو، درمان ریزش مو، افزایش گردش خون، کمک به جذب بهتر کرم و سرم های موضعی و تغذیه پوست سر می باشد.

  • بررسی عوارض

همانطور که پیش تر اشاره کردیم این دو روش درمانی هیچ گونه عوارضی نداشته اما ممکن است بعد از استفاده در محل درمان متوجه جوش، سوزش، خارش یا کهیر شوید که این موارد کوتاه مدت بوده و به زودی برطرف خواهد شد.

البته باید توجه داشته باشید که بعد از درمان با مزونیدلینگ، پوست تا حداکثر 10 روز دچار تیرگی شده و بعد از این مدت بهبود می یابد.

بررسی عوارض

  • تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ در منع استفاده

از دیگر تفاوت های میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ میتوان به منع مصرف آن ها اشاره کرد. همانطور که میدانید هر روش درمانی امکان دارد برای برخی از افراد مضر باشد به عنوان مثال میکرونیدلینگ برای خانم های باردار و شیرده، افراد با زخم های عمیق و بزرگ، افراد دارای عفونت و کسانی که تا 12 ماه گذشته در معرض درمان های اشعه ای بودند ممنوع است.

درمان به روش مزونیدلینگ نیز برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، دچار آلرژی و حساسیت هستند و افراد مبتلا به تبخال ممنوع خواهد بود.

تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ در منع استفاده

بطور کلی هر دو روش درمان در گروه روش های کم تهاجم و کم خطر بوده و میتواند به بهبود شرایط پوست و موی شما کمک کند حال انتخاب درمان به روش میکرونیدلینگ یا مزونیدلینگ به عوامل مختلفی مانند سن، مشکل مربوطه و نظر پزشک متخصص بستگی خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید