آموزشی, تجهیزات زیبایی

معرفی دستگاه های لیزر کنونی جهت رفع موهای زائد

معرفی دستگاه های لیزر کنونی جهت رفع موهای زائد

ما در این مطلب از امورفیا تصمیم داریم به معرفی دستگاه های لیزر کنونی جهت رفع موهای زائد بپردازیم، پس اگر علاقه به آشنایی با انواع دستگاه های لیزر که امروزه به جهت رفع موهای زائد استفاده میشود دارید میتوانید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد

در ادامه به معرفی دستگاه های لیزر کنونی جهت رفع موهای زائد و جدیدترین دستگاه لیزر ۲۰۲۲ پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید: بهترین دستگاه لیزر برای موهای ضخیم

لیزرهای قرمز

این نوع از دستگاه های لیزر به عنوان اولین دستگاه لیزر موهای زائد بودند که امروزه نیز مورد استفاده قرار می گیرند، این لیزر در مقایسه با دیگر انواع لیزر کوتاه تر بوده و به همین دلیل میتواند ملانین اپیدرم را هدف قرار داده و همین امر باعث میشود برای پوست های تیره کاربرد چندانی نداشته باشد. طول موج لیزرهای قرمز (Ruby) برابر با nm 649 می باشد.

لیزرهای الکساندرایت

این لیزرها در گروه بهترین دستگاه لیزر موهای زائد بوده که جهت رفع موهای زائد در پوست های روشن استفاده می شود، البته از این دستگاه میتوان برای پوست های تیره نیز استفاده کرد اما معمولا عوارضی همچون هیپرپیگمانتاسیون پس التهابی در پوست های تیره رایج می باشد.

لیزرهای الکساندرایت

از جمله مزایای دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت استفاده از بازوهای فیبر اپتیک و دارا بودن اسپری خنک کننده جهت خنک کردن لایه ی اپیدرم پوست می باشد. لازم به ذکر است طول موج دستگاه لیزرهای الکساندرایت برابر با nm755 می باشد. برای استعلام قیمت دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت میتوانید با کارشناسان امورفیا در تماس باشید.

بیشتر بخوانید: نحوه ضدعفونی کردن دستگاه لیزر موهای زائد

لیزرهای دیود

از دیگر انواع لیزر موهای زائد که میتوان از آن برای انواع پوست استفاده کرد لیزرهای دیود هستند از جمله نکات این نوع از لیزرها این است که بر خلاف لیزرهای الکساندرایت برای موهای تیره و خشن بدون وارد کردن آسیب به پوست بسیار موثر می باشند.

لیزرهای دیود

طول موج بلند و عمق نفوذ عمیق و همچنین خنکی تماسی نوک لیزر سبب شده است لیزرهای دیود در مقایسه با لیزر الکساندرایت امنیت بالاتری داشته باشند، این نوع از لیزرها دارای طول موج nm 810 است.

بیشتر بخوانید: بی حسی در لیزر درمانی

لیزرهای Nd:YAG

از این گروه لیزرهای موهای زائد میتوان برای انواع پوست استفاده کرد علاوه بر این لیزرهای ان دی یاگ ایمنی خیلی بالایی دارند. طول موج بلند به همراه عمق نفوذ بالا سبب کاهش آسیب به لایه ی اپیدرم خواهد شد.

لیزرهای Nd:YAG

لیزرهای Q-switched Nd:YAG

طول موج این گروه از لیزرها nm 1064 است. این دستگاه قادر به حذف موقت و حتی دائمی موها می باشد. از دستگاه لیزر کیوسوئیچ به جهت رفع موهای تیره به خصوص در ناحیه ی صورت استفاده می شود. این دستگاه با پالس های کوتاه در حد نانوثانیه قادر است با وارد کردن آسیب به ساختارهای رشد مو سبب حذف موهای زائد شود.

لیزرهای Q-switched Nd:YAG

لیزرهای IPL

این دستگاه ها قادر به ساطع کردن طول موج های متفاوتی بین nm 1200-500 می باشد. فیلترهای به کار رفته در این دستگاه لیزر باعث میشود برخی از طول موج ها به صورت حداکثری ساطع شوند. در حقیقت ipl هایی که به جهت رفع موهای زائد استفاده میشوند قادر به ساطع کردن طول موجی بین 800-600 نانومتر می باشند.

لیزرهای IPL

امروزه دستگاه های IPL جدیدی که به بازار عرضه شده اند این امکان را میدهد تا بتوان از آن ها برای انواع پوست استفاده کرد این در صورتی است که پیش تر از این نمیشد برای انواع پوست های نوع IV از دستگاه های آی پی ال استفاده کرد.

دستگاه های ترکیبی الکترواپتیکال

این دستگاه ها که با نام دستگاه های الکتریکی- نوری (Elos) شناخته میشوند در حقیقت ترکیبی از امواج رادیوفرکوئنسی و انرژی نوری (لیزر یا IPL) هستند. در واقع انرژی رادیوفرکوئنسی الکتریکی قادر به حذف و سوزاندن پیاز مو میباشد و در مقایسه با دستگاه های LHR دردناک تر هستند.

بیشتر بخوانید: ایمنی در لیزر درمانی

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد 2022

لازم به ذکر است یکی از محبوب ترین دستگاه های لیزر موهای زائد با نام دستگاه لیزر سوپرانو تیتانیوم 2022 در بازار وجود دارد که امکان تولید 3 طول موج دایود، اندیاگ و الکساندرایت را خواهد داشت.

میتوانید از قیمت دستگاه لیزر موهای زائد در صفحه ی لیزر موهای زائد مطلع شوید، همچنین در این بخش میتوانید بهترین دستگاه لیزر موهای خانگی و سالنی را نیز مشاهده نمایید. بهتر است قبل از خرید دستگاه لیزر موهای زائد با انواع دستگاه ها و ویژگی های آن ها آشنا شوید.

لیزر طول موج
قرمز 649 نانومتر
الکساندرایت 755 نانومتر
دیود 810 نانومتر
Nd:YAG 1064 نانومتر
Q-Switched ND:YAG 1064 نانومتر
IPL 1200-500 نانومتر
الکترواپتیکال IPL و RF

 

دیدگاهتان را بنویسید