آموزشی, پوست, تجهیزات زیبایی

شاخص های لیزر برای رفع موهای زائد

شاخص های لیزر برای رفع موهای زائد

ما در این مطلب از امورفیا تصمیم داریم به معرفی شاخص های لیزر برای رفع موهای زائد بپردازیم، همانطور که میدانید با تنظیم شاخص های لیزر میتوانید رفع موهای زائد را با بالاترین تاثیر و با ایمنی کامل انجام دهید.

لیزرهای موهای زائد

رفع موهای زائد با کمک لیزر از طریق تبدیل انرژی لیزر به گرما انجام خواهد شد، و این گرما و حرارت باعث از بین رفتن فولیکول های مو می شود. در واقع این حرارت توسط ملانین یا رنگدانه های هدف در پوست جذب خواهد شد. توجه داشته باشید که جذب این طول موج در موهای قرمز و بلوند بسیار ضعیف بوده و این امر باعث میشود در برخی از دستگاه های لیزر، حذف موهای زائد برای موهای قرمز به خوبی صورت نگیرد. توجه داشته باشید که استفاده از دستگاه های لیزر موهای زائد هیچ گونه آسیبی به بافت پوست وارد نمی کند.

در ادامه به معرفی شاخص های لیزر موهای زائد از جمله جریان، پهنای پالس، شات، طول موج، شکل پالس و سرعت تکرار خواهیم پرداخت.

جریان

از جریان های بالا برای موهای ظریف، روشن و با تراکم کم استفاده میشود و در صورتیکه موها خشن و تیره رنگ بوده و تراکم بیشتری داشته باشند از جریان های پایین استفاده می شود. بطور کلی اگر جریان بالاتر باشد رفع موهای زائد به صورت دائمی و همیشگی انجام خواهد شد.

جریان

پهنای پالس

طول مدت یا پهنای پالس شاخص یا فاکتور دیگری برای دستگاه لیزر موهای زائد است. چنانچه موها ظریف، روشن و تراکم کمتری داشته باشند از پالس های کوتاه و زمانی که موها تراکم بیشتری داشته و خشن و زبر باشند از پالس های بلند استفاده خواهد شد. طول مدت پالس اگر بلند باشد نفوذ جلدی عمیقی داشته و برای پوست های تیره مناسب هستند.

اگر در خصوص پوست فیتزپاتریک اطلاعاتی ندارید و نوع پوست فیتزپاتریک خود را نمیدانید بهتر است مقاله ی انواع پوست فیتزپاتریک و نحوه پیدا کردن نوع پوست را مطالعه نمایید.

شات

شات یا قطر دسته پرتو از دیگر شاخص های لیزر برای رفع موهای زائد است. قطر بزرگتر دسته پرتو، نفوذ جلدی عمیق تری داشته و جذب بیشتری دارد، در واقع با بزرگتر بودن شات ها یا قطر دسته پرتو لیزر قادر است ناحیه ی بیشتری از بدن را پوشش دهد و این امر باعث درمان سریع تری خواهد شد.

شات

طول موج

لیزرهای موهای زائد با هدف قرار دادن ملانین باعث حذف دائمی موهای زائد خواهند شد. طول موج های بیشتر برای اپیدرم امن تر بوده و نفوذ جلدی عمیق تری دارند و برای پوست های تیره تر مناسب هستند. از جمله دستگاه های لیزر موهای زائد میتوان به لیزر دیود با طول موج 810 نانومتر، لیزر قرمز با طول موج 694 نانومتر، الکساندرایت با طول موج 755 نانومتر، Nd:YAG با طول موج 1064 نانومتر و ILP اشاره کرد.

اگر با انواع دستگاه های لیزر موهای زائد، ویژگی ها و تفاوت های آن ها آشنایی ندارید به شما پیشنهاد میکنیم مطالعه ی مقاله ی معرفی دستگاه های لیزر کنونی جهت رفع موهای زائد را از دست ندهید.

شکل پالس

دستگاه های لیزر موهای زائد ILP دارای اشکال متغیر پالس هستند، در حقیقت اشکال چند پالسی با زمان و تاخیر بیشتری منتشر شده و در مقایسه با پالس های منفرد ایمن تر می باشند. اشکال چند پالسی زمانی که چندین رنگدانه هدف وجود داشته و برای پوست های تیره به کار میرود و شکل پالس منفرد برای زمانی که رنگدانه هدف کمتر بوده و پوست روشن تر است قابل استفاده بوده و تهاجمی تر می باشد.

شکل پالس

سرعت تکرار

هرچه سرعت تکرار بیشتر باشد درمان سریع تر انجام خواهد شد، سرعت تکرار بالا سبب میشود بتوان ناحیه ی درمانی بیشتری را پوشش داد.

دیدگاهتان را بنویسید